Jeg har i dag lavet nogle cupcakebites af nogle kagerester jeg havde liggende :) Jeg lavede også en hurtig smørcreme af smør, flormelis, kakaopulver og Bailey.. Den var faktisk overraskende god :) Her kommer der en tuturial på cupcakebites.
Det skal du bruge:
En kage, blendet
Buttercream frostingEvt. en udstikker (som f.eks. en hjerteudstikker eller en cupcakemold) man kan også bare forme kugler :)
Evt. slikkepinde
Chokolade til dypning (gerne to farver)
Pynt
1. Lav en smørcreme og blend en kage, eller bare knus den med hænderne.
3. Form krummerne til kugler, og læg dem i fryseren i 15-20 minutter. Det er vigtigt, at de ikke får for lang tid, da chokoladen vil krakellerer.
Her er min lille cupcakemold, som jeg er meget glad for :) jeg købte den på http://www.mylittlecupcakepop.com/ Ellers kan man bare beholde dem som kugler eller hvad man nu har lyst til, der er mange muligheder :)
5. Hvis du har lyst til at have to farver på din cupcake, skal du dyppe den nederste del i chokoladen, derefter skal du dyppe din slikkepinds top i chokolade, for så at stikke den ind i din cakebite, for at den skal sidde ordentligt fast.
Sæt dem på køl i 10 minutter
6. Smelt din anden chokolade (hvis du har valgt det,) og dyp de øverste dele i chokoladen. Stik dem derefter ned i et stykke flamingo, drys pynt på og lad dem tørre :)
Voila! :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar