lørdag den 6. november 2010

Pølsehorn

Denne opskrift giver 16 pølsehorn
Ingredienser
100 g smør
1 ½ dl mælk
1 æg
50 g gær
7 dl mel (380 g)
1 tsk salt
1 tsk sukker
16 Cockailpølser eller 6 hele pølser.
1 æg til pensling
Evt. frø (sesam og/eller hør)

Fremgangsmåde:Varm ovnen til 225 grader.
Smelt smøret, put det ned i en skål, og pisk det sammen med mælk, æg og gær.
Tilsæt derefter mel, salt og sukker.
Del dejen i 2 dele. Form dejen i en cirkel, og del den op i 8 skiver ved at skære som en pizza. Hvis du har almindelige pølser, skal du skære dem i 3 dele. Læg så pølsen ved den brede ende af dejskiven, og rul den ind mod midten.
Pensl hornene med æg, og drys evt. med frø for et flot udseende.
Bag dem i ovnen i 12 minutter, til de er gyldne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar