lørdag den 28. maj 2011

Jordbærkage

Så blev det min kærestes fødselsdag, og han ville gerne have en hvid kage med jordbær på, fordi det var en tradition i hans familie. Det glemte jeg alt om, da jeg farvede kagen lyserød og dyppede jordbærene i chokolade.. kagen var lavet af en chokoladekage fra min dessertbog (lægger den ud senere) med henholdsvis hindbær- og tobleronecreme. Smørcremen er lavet med nogle dråber jordbæraroma i, hvilket faktisk var det, der gjorde kagen lyserød..

tirsdag den 17. maj 2011

Verdens bedste Mor - kagen :)

Karoline fik den idé, at give sin mor en kage. Den skulle være en vaniljekage med vanilje-kagecreme, jordbær og en rom-smørcreme. Første gang jeg lavede kagecremen, skillede den helt vildt - øv! Den havde fået for meget varme. Om igen.. men anden gang sad den i skabet :)

søndag den 15. maj 2011

Mini cupcakes

I dag har jeg for første gang lavet minicupcakes :)

lørdag den 14. maj 2011

Min mors fødselsdagskage

I dag har min mor fødselsdag, og hun ønskede en citronkage. Jeg gik ind og fandt denne opskrift, og den er altså virkelig god, og nok til at skære i 3 lag i en 26 cm. kagepande. I fyldet af kagen lavede jeg en kagecreme med citron og en chokoladecreme. Kagen er smurt op med en rom-smørcreme og overtrukket med fondant :)

Chokoladecupcakes

Igår lavede jeg nogle chokoladecupcakes med chokoladefrosting, da jeg skulle til middag hos nogle af mine venner. Jeg kan kun anbefale opskriften fra Annettes Kager, jeg synes simpelthen de bliver så lækre bløde og luftige. Se den her. Til frostingen brugte jeg ca. 200 gram smør, 500 gram flormelis, 50 gram usødet kakaopulver og 3/4 dl. mælk, som jeg lunede. De ingredienser blandede jeg bare sammen, og synes at det er en udmærket opskrift :) På toppen af kagerne har jeg drysset noget hasselnøddekrokant, som man kan købe i ParadIS for 25 kr. pr. bøtte :)